Winkelen in de buurt
10 echte winkels

Beleef de Innovatie met Yellowbello op de Retailbeurs Voorjaarseditie 2024!

Dit voorjaar markeert een spannend moment voor iedereen in de retailsector! Van 10 t/m 12 maart verwelkomt de Retailbeurs Voorjaarseditie 2024 in Trade Mart Utrecht enthousiaste winkeliers, citymanagers en iedereen betrokken bij plaatselijke winkelgebieden. En ja, Yellowbello is er ook bij!

Bij onze stand dompelen we je onder in de wereld van innovatieve retailoplossingen. Demonstraties van onze nieuwste ontwikkelingen wachten op je, en je krijgt de kans om Yellowbello zelf uit te proberen. Maar dat is nog niet alles! We gaan graag in gesprek met citymanagers over de op maat gemaakte oplossingen die wij winkelgebieden kunnen bieden.

Wat maakt de Retailbeurs zo uniek?

De Retailbeurs in Utrecht is de plek waar je moet zijn om de nieuwste trends en innovaties binnen de retail te ontdekken. Verdeeld over drie boeiende segmenten - Jewels & Watches, Fashion & Lifestyle, en Kitchen & Design - biedt de beurs een breed scala aan producten. Van de meest verfijnde juwelen en horloges tot aan de laatste modeaccessoires, en van keukenapparatuur tot aan lifestyle producten. Hier vind je alles onder één dak!

Met gratis toegang voor retailers met een KVK-nummer is dit de perfecte gelegenheid om te netwerken, te leren en inspiratie op te doen. De Retailbeurs Utrecht is ook een broeinest van kennis, met diverse sessies van experts over de nieuwste verkoopstrategieën, markttrends en nog veel meer.

Waarom zou je ons bezoeken?

Bij Yellowbello staan we klaar om je te verwelkomen met open armen. Onze demo's zullen je laten zien hoe onze oplossingen het verschil kunnen maken in jouw winkelgebied. Of je nu geïnteresseerd bent in het verbeteren van de klantbeleving of in het efficiënter maken van je operaties, wij hebben de technologie en de expertise om je te helpen.

Daarnaast is het een uitgelezen kans om te praten over de specifieke uitdagingen en behoeften van jouw winkelgebied. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en zijn ervan overtuigd dat we samen de perfecte oplossing kunnen vinden.

Maak deel uit van de toekomst van retail

Mis deze kans niet om deel uit te maken van de toekomst van retail. Of je nu op zoek bent naar inspiratie, innovatie, of interactie, de Retailbeurs Voorjaarseditie 2024 en Yellowbello hebben het allemaal. Registreer je nu en zorg dat je erbij bent!

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten op de Retailbeurs Voorjaarseditie 2024. Laten we samen de mogelijkheden verkennen en de toekomst van retail vormgeven!

Tot ziens in Utrecht!

Top