Winkelen in de buurt
10 echte winkels

Vanaf nu in seconden: jouw webshop gevuld & een toppositie op Google!

Wist je dat 88% van jouw potentiële klanten hun zoektocht naar producten begint online? Met Yellowbello sta jij binnen drie simpele stappen lokaal bovenaan en bepaal je zelf waar je verkoopt.
Probeer het nu een maand gratis uit.

Banner Scannen 1100 1510 min

1. Automatische product content

Gebruik de Yellowbello app om product barcodes te scannen en direct productbeschrijvingen en beelden te krijgen. Grote aantallen? Geen probleem met onze XLS-upload of directe koppeling.

Hoe werkt auto-content?
Banner Verkopen 1100 1510 min

2. Etaleren en verkopen waar jij wil

Of je nu je producten wil etaleren en verkopen via je eigen fysieke winkel, je webshop, instagram of bol.com, het is nog nooit zo makkelijk geweest. Jij ben in controle.

Hoe werkt etaleren en verkopen
Banner Gevonden Worden 1100 1510 min

3. Altijd lokaal zeer goed vindbaar

Yellowbello zorgt ervoor dat jouw producten lokaal de Google-zoekresultaten domineren. Binnen een week zie je al resultaat. Begin vandaag nog en trek meer klanten naar je winkel of webshop!

Hoe werkt Google domineren?

De makkelijkste oplossing voor elke winkel

Haniel Testimonial min

Games & Gifts by Haniel - Zutphen "Yellowbello heeft mijn online verkoopproces getransformeerd. Met één klik zijn alle producten op mijn website bijgewerkt. En het mooiste? Binnenkort breid ik uit naar Bol.com, ook met slechts één klik."

Bekijk de video
Pretletter Testimonial min

Boekwinkel Pretletter - Deventer "Met de Yellowbello app heb ik een paar boeken gescand en voilà, ze werden binnen een week al meer dan 3.000 keer weergegeven in Google. De zichtbaarheid die ik nu heb is ongekend."

Bekijk de video

De kracht van Yellowbello

De kracht van Yellowbello is aanwezigheid op de juist plek. Klanten oriënteren zich meestal online voordat ze echt gaan shoppen. En de klant koopt het liefst lokaal als dat kan. Voor alle winkeliers is dit vandaag de dag binnen handbereik met de kracht van Yellowbello.

Dekracht van Aanwezigheid

Start nu en voel de kracht zelf

Maak een account aan en creëer je winkel. Dan staat je winkel in 3 stappen succesvol online.

Heb je vragen over Yellowbello of wil je graag een demo zien? Maak een afspraak wanneer het jou uitkomt.

Van specialisten voor specialisten

Een winkelier is de specialist van zijn/haar producten en winkel, en zou niet bezig moeten houden met randzaken die veel tijd kosten of specialistische kennis vereisen. Om die reden willen wij, met onze specialismes op basis van jarenlange ervaring bij grote retailers inzetten om dit mogelijk te maken. Van specialisten voor specialisten.

Van specialisten voor specialisten
Top