Winkelen in de buurt
10 echte winkels

De missie van Yellowbello

Onze missie is om, samen met winkeliers en consumenten, de status quo van het lokale winkelen te challengen met innovaties die de winkelier versterkt en de consument de toekomst van het shoppen geeft.

Tijd om lokale winkeliers vooruit te helpen. Webwinkels pikken steeds meer marktaandeel van fysieke winkels. Kleine fysieke winkels met een eigen webshop zijn bijna niet rendabel te maken. Het ontbreekt winkeliers aan geld, kennis en tijd om mee te komen in het online geweld. Terwijl 87% van de consumenten online informatie zoekt voordat ze in de winkel kopen. En 79% zoekt online terwijl ze in de winkel staan. Yellowbello biedt de software aan speciaal ontwikkeld voor de stenen winkels die zo voor klanten:

een volledige klantenreis creëren

Klanten Reis

Vernieuwing in de retail realiseren we gezamenlijk

Samen met je collega-winkeliers in je straat, in je winkelcentrum, in heel Nederland hebben heb je, behalve een betere en persoonlijke service, een veel groter assortiment dan welke webshop ook! Meer dan 93% van de consumenten wil eigenlijk het liefst producten lokaal vinden. Daarbij geeft 86% aan het persoonlijke contact belangrijk te vinden. De belangrijkste redenen om lokaal te kopen zijn: gemak van het in de buurt halen, gezelligheid, een scherpe prijs, persoonlijk advies en de productkennis van de winkelier.

Creative power house

Yellowbello wil het platform zijn waar winkels samen hun aanbod op vernieuwende en creatieve manieren kunnen aanbieden. Waar consumenten het gezellig vinden om hun oriëntatie te starten en waar ze verrast worden door het lokale aanbod. En waarmee een gevarieerd winkelaanbod rendabeler wordt. Daarnaast wil Yellowbello onnodig transport terugdringen en de retourcultuur een halt toeroepen.

Yellowbello gaat daarnaast, in samenwerking met winkeliers en consumenten, tools ontwikkelen die de lokale ondernemer in zijn kracht zet en het winkelen leuker, completer en beter maken.

Hallo, wij zijn

Team nico de boer
Nico de Boer

<p>Software Developer</p>

Team robert lijbers
Robert Lijbers

<p>User Experience designer</p>

Apple rinquest web dev2
Piyaphorn Hongmen

<p>Software Developer</p>

Team frenz sitter
Frenz Sitter

<p>Product Designer &amp; Strategie</p>

Kennis opgedaan bij:

Logos
Top